Dažnai žmonėms kyla klausimas Kaip vyksta automobilių supirkimas? Norint parduoti savo automobilį greičiau, dauguma pasvarsto apie šią paslaugą, tačiau jie nežino kaip tai vyksta.

Visų pirma jums reikia susirasti automobilių supirkėją arba supirkėjus, kartais pasitaiko ir įmonės kurios superka automobilius, tačiau dažniausiai jos pasiūlos dar mažesnes kainas, nei įprasti supirkėjai.

Suradę sau tinkamus supirkėjus, internete galite užpildyti užklausos formą, kurioje įrašysite visą reikiamą informaciją apie savo automobilį: markę, modelį, pagaminimo metus, defektus jeigu jų yra, bei kitą reikiamą informaciją. Supirkėjai dažniausiai pateikia atsakymus nuo 15 minučių iki 1 valandos. Jeigu siūloma kaina jus tenkina, tuomet jus susitarsite patogiausią laiką ir vietą jums, bei jie patys atvyks į nurodytą adresą.

Automobilių supirkėjai superka ne tik tvarkingus automobilius, tačiau ir po eismo įvykio, su vairais dešinėje, techniškai netvarkingus, ar su kitais trūkumais.

Kai atvyksta supirkėjai, jie apsižiūri automobilį, ar viskas taip pat kaip nurodyta buvo siūlymo formoje, ir jei viskas kaip priklauso, tuomet susimoka jums patogiu būdu, padeda užpildyti dokumentus, ir pasiima automobilį.

Sužinokite automobilio kainą per 5 minutes

Palikite kontaktinius duomenis ir mes jums paskambinsime 10-ies minučių bėgyje.

Panašūs straipsniai

Jei jums patiko šis straipsnis, taip pat skaitykite: