Parduodant automobilį per skelbimų portalus, ar jis bus nupirktas, ar ne priklauso nuo visko: automobilio būklės, prašomos kainos, skelbimo kokybės, kitų iškeltų sąlygų, galiausiai net nuo to kiek žmonių pamato jūsų skelbimą. Patalpinus jį pigiame ir nedideliame skelbimų puslapyje, sėkmingo sandorio tikimybė krenta labai, labai žemai. Todėl parduodant transporto priemonę taip, tikrai nereikėtų taupyti skelbimų ir nesismulkinus derėtų patalpinti jį visur, kur tik galite.

Visai kitaip yra, kai automobilį parduodate supirkėjams. Jie turi visai kitokius principus ir kriterijus, kuriais remiantis jie perka vieną ar kitą automobilį. Taip nutinka, nes jų tikslas nėra nusipirkti automobilį ir juo naudotis. Taip elgiasi tie, kurie automobilį perka per skelbimus. Jie perka sau, todėl yra labai svarbu, kokia yra transporto priemonės būklė, kaip automobilis atrodo skelbime ir t.t.

Čia galima įvesti skirtį, nes automobilių supirkimas išsiskiria tuo, kad supirkėjui visa tai paprasčiausiai nėra svarbu. Jam svarbu įsigyti bet kokį automobilį už kuo įmanoma mažesnę kainą. Šiandien konkurencija padaro sunkiau ką nors nusipirkti už daug žemesnę nei rinkos kainą, bet supirkėjai vis tiek sugeba iš to išpešti naudos ir galiausiai uždirbti.

Ketinant parduoti automobilį supirkėjams, vis tiek gali iškilti klausimas dėl bazinių standartų, kuriuos taiko supirkėjai. Ar yra kažkas, ko jie neperka? Trumpas atsakymas – vargu. Galime net pabandyti išvardinti, kokius automobilius supirkėjai perka, kad būtų galima geriau suprasti, ar supirkėjas gali jums padėti realizuojant jūsų automobilį.

Markės

Reikia pradėti nuo to, kad supirkėjai perka visų markių automobilius. Ar tai populiari Audi markė ar mažiau žinomas ir paklausus kitas prekės ženklas, supirkėjai yra suinteresuoti pirkti visų markių transporto priemones.

Modeliai ir kita

Tas pats galioja ir kalbant apie kitus automobilio bruožus: superkami visų modelių, techninių atributų, tūrio, pagaminimo metų ir kitų techninių bruožų automobiliai.

Techninė būklė

Kai kam daug aktualesnis gali būti techninės automobilio būklės klausimas. Čia irgi galime pasakyti, kad superkami bet kokios būklės automobiliai. Jie gali būti daužti, nevažiuojantys, nesutvarkyti ir net neturėti techninės apžiūros dokumentų. Supirkėjams tai nėra svarbiausi kriterijai, nes jie turi būdų realizuoti net ir tokius automobilius. Jūs tuo tarpu galite gauti neblogą kainą už transporto priemonę, kurios neturėtumėte galimybių parduoti kitais būdais.

Ko supirkėjas nepirks?

Jei yra automobilių, kurių supirkėjas nepirks, tai yra labiau individualūs pavienių supirkėjų sprendimai. Dėl to reikėtų susisiekti su atskira įmone ir tiesiog užduoti šį klausimą. Dažniausiai supirkėjai neperka kitų transporto priemonių, t. y. ne lengvųjų automobilių. Bet konkretų atsakymą gausite tik sukontaktavę su konkrečiu supirkėju.

Sužinokite automobilio kainą per 5 minutes

Palikite kontaktinius duomenis ir mes jums paskambinsime 10-ies minučių bėgyje.

Panašūs straipsniai

Jei jums patiko šis straipsnis, taip pat skaitykite: